• Levering binnen 1-3 werkdagen
  • NL: gratis verzending boven €50

8.9138 Reviews

    Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

    ONZE PLASTICVRIJE BEAUTY DAGROUTINE

    Naast dat we met veel liefde ons plasticvrije assortiment promoten en verkopen, gaat er natuurlijk niks boven het zelf gebruiken van onze mooie producten. We moeten immers wel weten wat we verkopen! Vinden we geen probleem, want met alle natuurlijke eigenschappen is het makkelijk om van alles uit te proberen. En zo hebben wij ook onze eigen plasticvrije verzorgingsroutine samengesteld. Komt-ie!

    ONZE PLASTICVRIJE BEAUTY DAGROUTINE
    BLOG

    De wekker gaat, er wordt wellicht nog wat gesnoozed, maar dan is het toch echt tijd. Een paar keer goed knipperen met de ogen en voorzichtig wordt het lampje naast bed aangezet. Eerst de tenen die onder het dekbed vandaan piepen en dan – actie taxi! – helemaal eruit. Goed. En waar begin je dan mee?

    Na een plens lauwwarm water, maak je de gezichtszeep van HelemaalShea schuimend in je handen. Het is de Sea Bucktorn zeepbar die perfect is voor elk huidtype en dus ook voor de gevoelige. De duindoorn zit vol met vitamine E die ervoor zorgt dat je huid soepel en gehydrateerd aanvoelt, in plaats van een trekkerig gevoel achter te laten.

    Op de wasbak liggen standaard herbruikbare wattenschijfjes. Hiermee kan je een toner aanbrengen op het gezicht of aan het einde van de dag je make-up verwijderen met een remover. Na de gezichtszeep dep je je gezicht zachtjes droog en besprenkel je de wattenschijfjes van Fair Squared met de Rozenwater Toner met van Conscious Skincare.

    'Het is lekker om alle restjes zeep en water te verwijderen met deze zachte toner die heel subtiel ruikt naar rozen. Het maakt de huid niet droog, maar laat het juist stralen. Ook neemt het zo beter mijn dagcrème op.'

    En de dagcrème die je gebruikt is ook van Conscious Skincare. Het is de Rejuvenate dagcrème die de huid verstevigt en opkomende lijntjes verfijnt. De vrouwenhuid maakt al vanaf haar 25e minder collageen aan, waardoor de huid er minder elastisch en stevig uit kan zien. Niks raars dus om mooi op tijd te beginnen met voedende producten die het collageenniveau in jouw huid weer op peil helpen. Je hoeft echter daarvoor nog niet te beginnen met deze producten. Ze zullen geen schade aanbrengen, maar echt functioneel zijn ze nog niet.

    'Wij zijn echt dol op de producten van Conscious Skincare. Deze dagcrème maakt de huid soepel en ook steviger! Dat merkt je al best snel. Wat ook lekker is, is dat de dagvariant wat dunner is en daarom dus niet zwaar aanvoelt. Heel lekker.'

    En dan kan de dag beginnen! Maar wanneer de zon het wel weer voor gezien houdt, is het tijd om te beginnen aan het avondritueel. Je gebruikt weer de Sea Buckthorn zeep van HelemaalShea om de dag van je gezicht te wassen. Eens in de week gebruik je daarna de gezichtsscrub van Fair Squared. Het Fairtrade merk waar wij als Oceonics 300% fan van zijn. Met de heerlijke geuren én garantie op een eerlijk product, is ook de gezichtsscrub één van hun toppertjes. De scrub ruikt naar friszoete abrikoos en bevat scrubdeeltjes in de vorm van verpulverde amandelen. Puur natuur, zo op je snoet. Op een milde wijze verwijdert de scrub de wat dieperliggende onzuiverheden en stimuleert zo ook de cel vernieuwing.

    Je sluit de dag af met de nachtcrème die matcht met haar dagcrème. De nachtvariant van de Rejuvenate-lijn van Conscious Skincare is rijker van textuur en verzorgt én hydrateert de huid gedurende de nacht, om zo met een zacht, uitgerust huidje weer wakker te worden.

    Alle producten voor een natuurlijke en plasticvrije gezichtsverzorging vind je hier.

    Stel jij ook jouw plasticvrije dag routine samen bij Oceonics? Wij helpen je graag om een geschikte combinatie te maken van producten speciaal voor jouw huid! Reageer hieronder of vind ons op Instagram of Facebook.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • MINERALE VS. CHEMISCHE FILTERS
      23 / Apr / 2023

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      MINERALE VS. CHEMISCHE FILTERS

    • DE ZON EN ZONBESCHERMING
      22 / Apr / 2023

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      DE ZON EN ZONBESCHERMING

    • ONZE PLASTICVRIJE BEAUTY DAGROUTINE
      28 / Apr / 2021

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      ONZE PLASTICVRIJE BEAUTY DAGROUTINE

    • NATUURLIJKE HAARVERZORGING - HET IS EVEN BIKKELEN:
      02 / Feb / 2021

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      NATUURLIJKE HAARVERZORGING - HET IS EVEN BIKKELEN:

    • DE PLASTICVRIJE TANDPASTA SMILE
      29 / Aug / 2020

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      DE PLASTICVRIJE TANDPASTA SMILE

    • HOE WERKT EEN SAFETY RAZOR?
      29 / Jul / 2020

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      HOE WERKT EEN SAFETY RAZOR?

    • EEN PLASTICVRIJ LEVEN
      29 / Jul / 2020

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      EEN PLASTICVRIJ LEVEN

    • JOUW HOME SPA IN 5 STAPPEN
      11 / Apr / 2020

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      JOUW HOME SPA IN 5 STAPPEN

    • WAAROM BIOPLASTIC OOK NIET DE OPLOSSING IS
      19 / Feb / 2020

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      WAAROM BIOPLASTIC OOK NIET DE OPLOSSING IS

    • WORD BEWUST OVER JÓUW PLASTIC GEBRUIK
      05 / Feb / 2020

      Veerle van Oceonics - 28 / Apr / 2021

      WORD BEWUST OVER JÓUW PLASTIC GEBRUIK

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Oceonics 9.3 / 10 - 97 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »